Spielberg, a 10 milliárdos

Egyszerre két oka is van a mozirajongóknak arra, hogy Steven Spielberg-et ünnepeljék.

A legendás rendező a héten olyan rekordot ért el, amilyet rajta kívül még soha, senkinek nem sikerült: ő a világon az első filmes, akinek a művei összesen több mint 10 milliárd (!) dollár bevételt hoztak – az elképesztő eredmény eléréséhez az összefonódó virtuális és valódi világban játszódó kalandos sci-fi, a Ready Player One világsikere adta meg az utolsó lökést.

És Spielberg nem áll meg: a héten bejelentették, hogy nekilát első DC Comics-filmjének, a Blackhawk-nak. Márpedig, ha ő forgat, akkor valószínűleg rögtön forradalmasítja is a képregényfilm műfaját: olyasmit hoz majd létre, amilyet előtte senki.

Ezt ígéri az is, hogy Spielberg nemcsak producere, hanem rendezője is lesz a filmnek, és régi munkatársával, több Jurrasic Park- valamint az Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága írójával, David Koepp-pel dolgozik majd együtt. A történet nagyon jól passzol a legendás rendezőhöz, ugyanis a második világháború különleges pilótacsapatáról szól, amelyet egy titokzatos és különleges férfi, a címszereplő Blackhawk vezet őrült bevetésekre.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>