Harley Quinn rendezője

Harley Quinn csapatot toboroz. Az Igazság Ligája legizgalmasabb tagja a képregényekben összefogott már Katanával, Batgirllel, Macskanővel és Poison Ivyal, de hogy a Warner Bros. új képregényfilmjében kik lesznek a harcostársai, azt még teljes titok övezi.

Néhány fontos részlet azonban máris egyértelmű. A legfontosabb ezek közül az, hogy az őrült, és őrült szexi gyilkos, Joker élete egyetlen szerelmének szerepét ismét Margot Robbie játssza majd. Sőt, a producerek talán a rendezőt is megtalálták – és ha igazak a hírek, akkor nagyon bátran választottak. Az új szuperhősfilmet állítólag a Kínában született, Hongkongban és az Egyesült Államokban nevelkedett Cathy Yan-ra akarják bízni.

A fiatal rendezőnő eddig egyetlen nagyjátékfilmet rendezett, az Sanghajban játszódik és kínai nyelvű – és nagy sikert aratott a legutóbbi Sundance Fesztivál nemzetközi versenyprogramjában. Yan, már akkor is azt nyilatkozta, hogy legközelebb angol nyelven szeretne forgatni. Úgy tűnik, hogy ez a terve valóra válhat: méghozzá hatalmas költségvetéssel, egy nagyon nagy film formájában, amelyet az egész világon számtalan rajongó vár türelmetlenül.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>